Yvette Ajang verbeterde haar persoonlijk record met een game van 164. Ze gooide daarbij hoger dan de beste heren en haalde een totaalscore van 260. Ze heeft een uitdraai meegenomen van haar score om thuis in het Thomashuis te laten zien. Van de heren kwam DJ nog het dichtst in haar buurt met een totaalscore van 244. In de stand gaat Yvette Ajangbij de dames ruim op kop gevolgd door Sandra Folkertsma, die verrassend naar de tweede plaats is geklommen en JantinaSchrage net een paar punten voor blijft. Irma doet het verrassend goed en staat op een 4e plaats. Amanda Tuinema, die de laatste twee jaar de winnares werd bij de dames, staat nu op een bescheiden 5eAfbeelding7 plaats.

René de Jong draait even wat minder en ziet DJ verder van hem weglopen. Zijn tweede plaats loopt ook gevaar, omdat Wouter Koops de laatste paar keer hoge scores gooit en zijn achterstand vrijwel heeft weggewerkt. René heeft wat tips gekregen van Joop Zwart, mogelijk levert hem dat weer wat hogere scores op. De strijd om de 4e plaats gaat tussen Erik Ausma en Anton de Jong.

Jaap Kobus zou met zijn gemiddelde op de tweede plaats komen, maar heeft jammer genoeg een aantal keren gemist en staat daardoor op een 8e plaats.

 

 

Van de wierde 11 was Rieks, huisgenoot van DJ, meegekomen om te kijken, maar hij mocht ook even meedoen. Hij vindt het G-bowlen zo leuk dat hij de rest van de competitie ook gaat meespelen.