MANGROVE 

Waan je twee uur lang in de mangrove van Belize. Op het wad van de mangrove kruipen de wenkkrabbetjes heen en weer op zoek naar voedsel. Op het slijkvlak wonen twee verschillende soorten wenkkrabben samen met Atlantische degenkrabben. Het slijkvlak in de mangrove heeft een kunstmatige getijdenzonde waarmee eb en vloed wordt nagebootst.

BUSH

Luister naar de rustgevende geluiden van verschillende vogels uit de Bush. Kom tot rust met deze fluitende vogels op de achtergrond. Er gebeurt van alles op deze voerplek voor exotische vogels. Purperen suikervogels drinken nectar uit een bloem, een shamalijster wast zich in de regen en fazantduiven die komen eten. Luister naar de natuur geluiden en waan je even in het tropische regenwoud. Ideaal achtergrond geluid om tot rust te komen of te mediteren.

REGEN IN DE TROPEN 

Het geluid van de regen in een tropische gebied. Rustgevende geluiden en beeld uit de natuur om even tot rust te komen in je woonkamer. Meer dan twee uur natuurgeluiden om tot rust te komen. De mangrove komt voor in de kustgebieden van Belize. De exotische omgeving zorgt voor veel verschillende rustgevende geluiden. Het gefluit van veel verschillende vogels zorgt ervoor dat je even helemaal tot rust komt. De kalmerende regen zorgt niet alleen voor fijn achtergrondgeluid het is ook belangrijk voor alle planten en dieren in de mangrove hal van Burgers’ Zoo.

 

OCEAAN

Dompel jezelf even helemaal onder in de wereld van koraal. Luister naar de geluiden van de oceaan terwijl je de vissen voorbij ziet zwemmen. Kom even helemaal tot rust terwijl het koraal meebeweegt in de stroming. De ideale manier om even te ontspannen en ontstressen. Je wordt helemaal relaxt van deze beelden en geluiden.

SAVANNE 

Rustgevende geluiden van de Afrikaanse vlakte om even helemaal tot rust te komen. Luister en kijk naar de voetstappen van giraffen, gekwetter van parelhoenders en balken van zebra’s. Waan je meer dan twee uur lang op de Safari bij Burgers’ Zoo. Geen muziek alleen het geluid van de dieren en de natuur. Een relaxte atmosfeer om tot rust te komen of te mediteren. Terwijl de mist langzaam weg trekt en de zon begint te schijnen komen sommige dieren even een kijkje bij je nemen. Nieuwsgierige giraffen, een vrolijk jong neushoorntje, een kudde zebra’s of witbaardgnoes ze komen allemaal voorbij. De dieren en de Safari zijn nu even voor jou alleen. Droom even lekker weg. De kalmerende geluiden en beelden geven je het idee dat je op de savanne bent.