Stage  (Maatschappelijke) bij het Vrijetijdsbureau

Zoek je een leuke en leerzame stageplaats  met  mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan eens contact op met het Vrijetijdsbureau van de Zijlen.

 

Vanuit welke opleidingen?  (MBO en HBO)

Het is  mogelijk om vanuit diverse opleidingen en niveaus  bij ons stage te lopen.

Dit vanuit o.a  de opleidingen Sport en Bewegen, Sociaal Cultureel Werk, Leisure Management,Leisure en Hospitality, Hanze instituut voor Sportstudies (sport en gezondheid)

Wat bieden wij?

Tijdens je stage kun je rekenen op deskundige begeleiding. Coördinatoren van het Vrijetijdsbureau ondersteunen je bij opdrachten en het ontwikkelen van een beroepshouding. Je ontvangt een stagevergoeding, zoals vastgesteld in de CAO Gehandicaptenzorg.

Wat vragen wij van jou

Wanneer je bij ons stage komt lopen vinden we een aantal zaken altijd belangrijk. Zo staan veiligheid, respect en betrouwbaarheid centraal bij alles wat we doen. Verder vinden we het belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan. Bovendien verwachten we dat je kritisch naar jezelf en anderen kunt kijken, zelfstandigheid, geduld en flexibiliteit. Onregelmatige werktijden in de avonden en weekenden  zijn onderdeel van je stage.

Maatschappelijke stage (Voortgezet Onderwijs)

Het is mogelijk om op dinsdag-/woensdagavond of tijdens jaarlijkse evenementen je maatschappelijke stage uit te voeren. Samen met andere vrijwilligers haal en breng je cliënten naar activiteiten. Dit onder begeleiding van de medewerkers van het Vrijetijdsbureau.

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.