Het doel is dat de deelnemers op zaterdag 6 oktober kunnen deelnemen aan een onderdeel van Westerkwartier Marathon Estafette, bijvoorbeeld:

Een wandelroute van 5 of 10 km
Hardlopen over 5,5 of 8,5 km
Deelname aan een dorpenloop

Deelnemers die zowel aan de clinic als op 6 oktober meedoen krijgen een medaille en loopshirt aangeboden. Er rijden die dag gratis pendelbussen tussen de start- en finishlocaties. Daarvoor dient men wel vooraf in te schrijven via  www.vrijetijdsbureau.nl of www.inschrijven.nl; de kosten daarvan zijn 4 tot 8 euro.

Mensen met een beperking kunnen ook meedoen op 6 oktober zonder vooraf aan de clinic deel te nemen en ontvangen na afloop een medaille.

6 Oktober 

Hardlopen   (Begeleiding Bas)

5,5 km Zuidhorn-Niekerk                            Vertrek 11.30 uur vanaf In `t Holt, Holtplein

Kosten 8,-

Wandelen ( Begeleiding Bea/Tanja)

10 km   Start tussen 13.00-14.00 uur vanaf Gemeentehuis Marum  (Verzamelen om… hangt af van het aantal deelnemers)

Kosten 4,-

5 km      Start om 14.00 uur vanaf `t Steenhuis in Niebert

Finish is bij de Rodenburghal in Leek.

Kosten 3,-

Deelnemers die zowel aan de clinic als op 6 oktober hebben mee gedaan  krijgen een medaille en loopshirt aangeboden.  Er rijden die dag gratis pendelbussen tussen de start- en finishlocaties. Daarvoor dient men wel vooraf in te schrijven rechtstreeks bij het Vrijetijdsbureau of via www.inschrijven.nl; de kosten daarvan zijn 4 tot 8 euro.

Mensen met een beperking kunnen ook meedoen op 6 oktober zonder vooraf aan de clinic deel te nemen en ontvangen na afloop een medaille.

Inlichtingen en aanmelden

Voor verdere informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen met: Bea Louwes 06-41133898, Tanja Buring 06-30177033 of Bas Scholte Aalbes 06-51231254.

Komende clinics – Westerkwartier Marathon Estafette

Schrijf je in via onderstaand formulier!

  • DD dash MM dash JJJJ

Deze activiteit is mogelijk gemaakt met support van: De Zijlen, Provincie Groningen, Huis voor de Sport Groningen, Stichting Loopsport Leek.