Marum, 19 maart ’16

Afgelopen zaterdag heeft het nieuwe G-team van SV Marum haar eerste mixtoernooitje gespeeld in sporthal de Holten. Dit in combinatie met verschillende ‘bekende Marumers’. De 4 teams met onder andere Simon Neef (voorzitter van SV Marum), Hans Marquenie (medewerker van SPiNN Marum), Gert Groefsema (verzorger van SV Marum), Bea Louwes (de Zijlen), Markus Klomp (dominee van de PKN kerk), Jan Vos (wethouder Marum), Monika de Vries (combinatiefunctionaris Marum) en Jaap van der Molen (zwembad Wotterwille) mochten spelen in officiële tenues.

Het toernooi was zoals verwacht weer een super groot succes. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en de nieuwe G-voetballers hebben heel Marum laten zien hoe goed ze kunnen voetballen.
En met alweer een volle tribune was de sfeer uitstekend. Aan het eind van het toernooi kregen alle voetballers een medaille en konden vervolgens onder het genot van Hollandse muziek genieten van een heerlijke lunch.

Dit was de laatste gratis training voor het G-team. Als de spelers door willen voetballen, moeten ze zich aanmelden bij SV Marum en zijn ze officieel lid van het nieuwe G-team. Vanaf april wordt er elke donderdag op het veld getraind.

Dit evenement is georganiseerd door Jordy Swieringa en Ewoud Dijkstra; ondersteund door SPINN , de gemeenten Marum en Grootegast, SV Marum en Plezierig in Beweging (samenwerking tussen De Zijlen, gemeente Grootegast, Witteborg Sport en Het Hooge Heem) .

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected].

 IMG-20160319-WA0001 IMG-20160319-WA0002 IMG-20160319-WA0003  IMG-20160319-WA0005 groepsfoto mix toernooi