Evenementen

Hieronder zullen een aantal evenementen beschreven worden die we gaan organiseren dit jaar. Nu is er van elke evenement nog niet de exacte datum bekend, dus houd Facebook en de website goed in de gaten, want zodra we meer weten zal dit direct op de site kenbaar gemaakt worden. Heb je nou zelf een evenement die wij moeten weten maak ons dat ook kenbaar. Stuur dan een mail naar [email protected]

Prokkelweek

6 t/m 11 juni is er de Prokkelweek van de Stichting Prokkel. Op de website www.Prokkel.nl kan je allerlei informatie vinden over de Prokkelweek. Heb je als locatie hulp nodig bij het organiseren van een Prokkel activiteit neem dan contact op met het vrijetijdsbureau

Locatie; Zelf te bepalen

Doelgroep: iedereen die hier aan mee wil doen.

Kosten: Geen

Opening MFC gebouw

Zaterdag 9 juli is er de grote opening van het nieuwe MFC gebouw. Tussen 10.00 – 16.00 vinden er allerlei leuke activiteiten plaats op het nieuwe parkeerterrein naast het MFC gebouw. Het is toegankelijk voor iedereen. Meer informatie zal nog volgen….

Disco Boerderij, Onstwedde

Vrijdag 15 juli 18.30 – 20.15 is er bij de Boerderij in Onstwedde Disco. De Boerderij bestaat 50 jaar en viert een groot lustrum feest in een grote feesttent. Wil je komen laat het ons even weten met een mailtje naar [email protected] zodat we aan de organisatie kunnen doorgeven hoeveel mensen er komen. Meer informatie volgt nog.

Doelgroep; clienten in de omgeving van Onstwedde

kosten: €5,- INCL. Twee muntjes

Sintmarun

Vorig jaar september was de Sintmarun in aangepast vorm in, en ook dit jaar gaat er gekeken worden hoe we de Sintmarun gaan vormgeven.

Locatie: Nog onbekend

Doelgroep: Cliënten van de Zijlen

Kosten: Nog onbekend

4mijl4you

Ja weer lekker bewegen!!! Begin jij alvast met trainen want in oktober zal de 4mijl4you in Groningen weer gaan plaatsvinden. Data volgt nog.

Locatie: Groningen

Doelgroep: Iedereen die van bewegen houd.

Kosten: Nog onbekend