De dag begon een beetje grauw, maar toen we om 9.30 aankwamen bij Diemerzicht in Musselkanaal begon de zon te schijnen en ging de vlag uit.

Nadat er een leuke route was uitgezet en de bakkers zich hadden gepositioneerd werd er in kleine groepjes de route gelopen en onderweg moesten er bij de bakkers een opdracht uitgevoerd worden. Was de opdracht geslaagd dan kregen zij een punt, een appeltaart punten kaart.

Ze moesten een puzzel maken, een parcours lopen met een ei, kegelen en ballen in een bak gooien. En ze waren allemaal geslaagd. Daardoor hadden ze vier taart punten verdient en dat maakte een hele taart, en daarom een echt stuk taart met slagroom verdient.

 

De taarten zijn de dag ervoor bij familie en/of vrijwilligers gebakken.

’s Middags mocht ook het Landhuis zich wagen aan een uitdagende route. De wind was af en toe wat fris maar dat mocht de pret niet drukken. Met veel enthousiasme werden de opdrachten uitgevoerd en hebben de bewoners elkaar flink aangemoedigd. En ook zij hebben flink wat taart punten bij elkaar verdient wat aan het einde van de middag werd beloont met warme appeltaart en warme chocolademelk.

 

We kijken terug op een geslaagde dag wat voor herhaling vatbaar is. Ook onze dank is groot naar alle begeleiding, stagiaires en vrijwilligers die ons geholpen hebben om deze dag mogelijk te maken.

Wil je als locatie ook zo’n leuke tocht? Neem dat contact op met het [email protected]